Loading...

KE renovates an industrial-style penthouse of the Milanese hinterland

Project name: industrial penthouse in the Milanese hinterland
KE dealer: 3s Milano S.r.l., Trezzano sul Naviglio, via IV Novembre 16/17
Location: Paullo (Milan, Italy)
Project: 3s Milano S.r.l., Trezzano sul Naviglio, via IV Novembre 16/17
Customer: private client
Covered area: 89 square metres
Installed products:
n.2 ISOLA 3 pergolas by KE with motorised PVC Cristal VERTIKA perimeter roller awnings and perimeter LED lights. Pergolas dimensions: 550 x 656 cm each
n.1 ISOLA 3 pergolas by KE with motorised PVC Cristal VERTIKA perimeter roller awnings and perimeter LED lights. Pergolas dimensions: 550 x 248 cm
Somfy NINA remote control connected with home automation

A wonderful penthouse in the Milanese hinterland with a huge terrace, an ultra-modern setting: these are the ingredients for a greatly impacting project.

Three pergolas with their folding fabric parallel to the floor, equipped with PVC Cristal closings and perimeter LED lights – model Isola 3 by KE – were the perfect match with the building’s modern architectural context. The structure’s charcoal grey and the Vintage light grey cloth harmonize flawlessly with the weathering steel claddings chosen for the walls, with the soft spotlights, with the industrial-style furniture.

The setting mirrors the owner’s refined taste – he is keen on architecture – and the attention to tailor-made details, which are embodied by the creation of three pergolas different from each other and some custom-designed furniture.

KE STORE 3s Milano S.r.l. was chosen by the customer after consulting many dealers – none of them meeting his requirements and expectations.

The large surface area of the terrace allowed the creation of different environments: a wellness area with a Jacuzzi and outdoor shower, a living area with sofas and chairs and a dining area with a table for twelve.

The PVC Cristal perimeter awnings make the space available also in case of rain, wind or cold; the project thus created is a perfect continuum with the house.
In particular, the specific need for the wellness area was to open the part projecting exactly on the underlying pool, possibly leaving the rest of the surface covered.

Request information
Contact us
Isola 3